PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Stanisław Zatłoka

Stanisław Zatłoka
URODZONY: 02 sierpień 1944, Czerwienne
Filmografia
 AKTOR (11)
1990
Jan Kiliński
1983
Nie było słońca tej wiosny
dowódca
1983
Epitafium dla Barbary Radziwiłłówny
Ostoja
1983
Wierna rzeka
powstaniec
1979
Dyrygent
pan Rysio, członek orkiestry
1974
Złoto
radiotechnik, mieszkaniec miasteczka
1971
Gwiazda wytrwałości
żołnierz Witek
1970
Przystań
1970
Prom
kierowca Wacek
1970
Prom
kierowca Wacek
1970
Raj na ziemi
porucznik Święcicki
 INNE (2)
1988
Transsex
Lektor
1988
Inclyta Natio Polona
Lektor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll