PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wiesław Wójcik

Wiesław Wójcik
URODZONY: 01 październik 1945
ZMARŁ: 19 październik 1969 w wieku 24 lat,
Filmografia
 AKTOR (17)
2007
Korowód
chłop
2007
Zamach
Wiktor
1988
Kolory kochania
Jędrzej
1988
I skrzypce przestały grać
Bora Natkin, ojciec Zoyi
1988
Kornblumenblau
blokowy "Wesołek"
1985
Powrót po śmierć
1984
Kobieta z prowincji
1984
Pobojowisko
Gradkowski
1983
Epitafium dla Barbary Radziwiłłówny
dworzanin kpiący z umierającej Barbary
1980
Pałac
człeczyna
1978
Zielona ziemia
dziennikarz, przyjaciel Leona
1978
Pejzaż horyzontalny
Chrypulec
1978
Próba ognia i wody
Wiktor
1978
Seans
Wiesiek
1977
Ciuciubabka
Piotr
1976
Człowiek z marmuru
sekretarz Jodła
1975
Strach
robotnik w hotelu robotniczym
 PRODUKCJA (1)
1996
Baśń o Pączkowej
Współpraca produkcyjna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll