PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Anatol Radzinowicz

Anatol Radzinowicz
URODZONY: 09 grudzień 1911, Łódź
ZMARŁ: 12 marzec 1994 w wieku 82 lat, Wiesbaden (Niemcy)
Filmografia
 SCENOGRAFIA (62)
1974
Jest pan wolny, doktorze Korczak
Scenografia
1973
Krąg pierwszy
Scenografia
1970
Abel, twój brat
Scenografia
1969
Czekam w Monte Carlo
Scenografia
1969
Sąsiedzi
Scenografia
1969
Księżyc (TV)
Scenografia
1969
Prawdziwie magiczny sklep
Scenografia
1968
Ortalionowy dziadek
Scenografia
1968
Otello z M-2
Scenografia
1968
Otello z M-2
Dekorator wnętrz
1967
Stajnia na Salvatorze
Scenografia
1967
Komedia z pomyłek
Scenografia
1967
Pavoncello (TV)
Scenografia
1967
Pieśń triumfującej miłości (TV)
Scenografia
1967
Człowiek, który zdemoralizował Hadleyburg (TV)
Scenografia
1967
Katarynka
Scenografia
1967
Zmartwychwstanie Offlanda (TV)
Scenografia
1967
Komedie pomyłek (TV)
Scenografia
1966
Marysia i Napoleon
Scenografia
1966
Mocne uderzenie
Scenografia
1966
Małżeństwo z rozsądku
Scenografia
1965
Śmierć w środkowym pokoju
Scenografia
1965
Pierwszy pawilon (TV)
Scenografia
1965
Popioły
Scenografia
1964
Obok prawdy
Scenografia
1964
Docent H. (TV)
Scenografia
1963
Przygoda noworoczna
Scenografia
1963
Naprawdę wczoraj
Scenografia
1962
Jak być kochaną
Scenografia
1962
Spóźnieni przechodnie
Scenografia
1962
O dwóch takich, co ukradli księżyc
Scenografia
1962
Mandrin
Współpraca scenograficzna
1961
Komedianty
Scenografia
1961
Dziś w nocy umrze miasto
Scenografia
1960
Szczęściarz Antoni
Scenografia
1960
Szatan z siódmej klasy
Scenografia
1960
Szklana góra
Scenografia
1959
Spotkania w mroku
Scenografia
1959
Milcząca gwiazda
Scenografia
1958
Ósmy dzień tygodnia
Scenografia
1958
Zamach
Scenografia
1958
Ostatni strzał
Scenografia
1958
Król Maciuś I
Scenografia
1958
Orzeł
Scenografia
1958
Zadzwońcie do mojej żony
Scenografia
1957
Skarb kapitana Martensa
Scenografia
1957
Dwie godziny
Scenografia
1956
Nikodem Dyzma
Scenografia
1956
Trzy kobiety
Scenografia
1955
Podhale w ogniu
Scenografia
1955
Opowieść atlantycka
Scenografia
1954
Trudna miłość
Scenografia
1953
Sprawa do załatwienia
Scenografia
1953
Żołnierz zwycięstwa
Scenografia
1953
Domek z kart
Scenografia
1953
Piątka z ulicy Barskiej
Scenografia
1949
Za wami pójdą inni
Scenografia
1948
Stalowe serca
Scenografia
1948
Skarb
Scenografia
1947
Jasne Łany
Scenografia
1946
Zakazane piosenki
Scenografia
1946
W chłopskie ręce
Scenografia
 ZDJĘCIA (1)
1967
Na wyspie Hydra
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll