PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ferdynand Goetel

Ferdynand Goetel
URODZONY: 15 maj 1890, Sucha Beskidzka
ZMARŁ: 24 listopad 1960 w wieku 70 lat, Londyn
Filmografia
 SCENARIUSZ (6)
1938
Dziewczyna szuka miłości
Scenariusz
1933
Pod twoją obronę
Scenariusz
1931
Dziesięciu z Pawiaka
Na podstawie
1930
Janko Muzykant
Na podstawie
1928
Pan Tadeusz
Na podstawie
1928
Z dnia na dzień
Na podstawie
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll