PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tamara Wiszniewska

Tamara Wiszniewska
URODZONA: 20 grudzień 2012, Dubno
ZMARŁA: 01 maj 1981 w wieku -32 lat, Rochester
Filmografia
 AKTORKA (11)
1939
U kresu drogi
ich córka Weronika
1939
Biały murzyn
hrabianka Jadwiga
1939
Przez łzy do szczęścia
panna Anusia
1939
Żona i nie żona
pielęgniarka Nelly
1938
Druga miłość
Tamara
1938
Kobiety nad przepaścią
Róża
1938
Dziewczyna szuka miłości
Janina, jego córka
1937
Dziewczęta z Nowolipek
Amelka
1937
Trójka hultajska
Lucia, córka Stolarskiego
1937
Ordynat Michorowski
jej córka Lucia
1936
Trędowata
Lucia Elzonowska
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll