PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Maria Orłowska

Maria Orłowska
ZMARŁA: 20 wrzesień 2013 w wieku 2013 lat, ()
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (72)
1995
Pokuszenie
Montaż
1990
Historia niemoralna
Montaż
1987
Trzy kroki od miłości
Montaż
1987
W klatce
Montaż
1985
Rajska jabłoń
Montaż
1985
Dziewczęta z Nowolipek
Montaż
1983
Memoriał w sprawie polskiej
Montaż
1983
Kamienne tablice
Montaż
1982
Krzyk
Montaż
1981
Debiutantka
Montaż
1980
Czy tak?
Montaż
1980
Bez miłości
Montaż
1979
Słoneczko jasne zza czarnych gór
Montaż
1979
Prom do Szwecji
Montaż
1979
Obce głosy
Montaż
1978
Wśród nocnej ciszy
Montaż
1978
Człowiek z laską czyli portret człowieka praktycznego
Montaż
1978
Polonia rediviva
Montaż
1976
Motylem jestem, czyli romans czterdziestolatka
Montaż
1975
Opowiadania o przyjaźni
Montaż
1974
Wiosna panie sierżancie
Montaż
1973
Stefania Woytowicz
Montaż
1973
Leon Wójcikowski
Montaż
1973
Trudne powroty
Montaż
1972
Chruśniak
Montaż
1972
Teraz i w każdą godzinę
Montaż
1972
Gloria dla nr 16670
Montaż
1971
Na przełaj
Montaż
1971
Ślad człowieka
Montaż
1971
Nie lubię poniedziałku
Montaż
1970
Radiostacja KL. BU
Montaż
1970
Album polski
Montaż
1970
Piano forte
Montaż
1970
Śpiewa Violetta Villas
Montaż
1968
Molo
Montaż
1968
Weekend z dziewczyną
Montaż
1968
Starzyki
Montaż
1967
Tandem - duet
Montaż
1966
Dni miesiące lata...
Montaż
1966
Sopot 66
Montaż
1965
Niekochana
Montaż
1964
Tańczy Alicja Boniuszko
Montaż
1964
Niedaleko Komorowa
Montaż
1963
Uwaga młodzi mężczyźni
Montaż
1962
Wieś, jakiej nie znamy
Montaż
1962
Mój stary
Montaż
1962
Kiedy były Szwedy
Montaż
1961
Daleko od stolicy
Montaż
1961
Pocztówka z Lizbony
Montaż
1961
Warszawska niedziela
Montaż
1961
Puchar przechodni
Montaż
1960
Warszawa B
Montaż
1960
Nasza woda
Montaż
1960
Wśród ludzi
Montaż
1959
Mała czarna
Montaż
1959
Szkice marokańskie
Montaż
1959
Kronika pod psem
Montaż
1958
Trochę słońca...
Montaż
1958
Wesele na Bukowinie
Montaż
1958
Podhalańskie wesele
Montaż
1958
Akcja na Kutschere
Montaż
1957
Życie jest piękne
Montaż
1957
Miejsce na niebie
Montaż
1957
Wyspa wielkiej nadziei
Montaż
1957
Paragraf zero
Montaż
1956
Skalna ziemia
Montaż
1955
Idę do słońca
Montaż
1954
Wrak
Montaż
1954
Gwiazdy muszą płonąć
Montaż
1953
Kolejarskie słowo
Montaż
1952
Nad granica pokoju
Montaż
1952
Towarzyszki pracy
Montaż
 PION REŻYSERSKI (1)
1979
Wisienka-kat.III
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll