PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Anna Majcher

Anna Majcher
URODZONA: 14 sierpień 1962, Warszawa
Filmografia
 AKTORKA (23)
2008
Niezawodny system
Gąsiorkowa
2007
Szaleńcy
Recepcjonistka
2007
Ryś
Zawodna
2001
Quo vadis
Kalwia Kryspinilla
2000
Kalipso
żona Kalipso
2000
Wyrok na Franciszka Kłosa (TV)
sekretarka Szwutkego
1996
Dzień wielkiej ryby
recepcjonistka
1995
Szabla od komendanta
Hanka
1993
Dwa księżyce
śpiewaczka Marta "Sylwia"
1992
Kawalerskie życie na obczyźnie
żona Wilhelma
1992
Pamiętnik znaleziony w garbie
Lidka, (żona Janka)
1992
Szwadron
Kulina
1991
Śmierć dziecioroba
Blada
1990
Mów mi Rockefeller
Jagoda
1989
Czarny wąwóz
Kitty
1989
Stan strachu
Ewa
1988
Felek trąbka
(głos)
1987
Rajski ptak
Monika
1987
Łuk Erosa
Nastka
1987
Misja specjalna
aktorka z "Tytanii"
1985
Pan W.
studentka
1985
Pewnego letniego dnia... (TV)
Narkomanka
1985
C.K. Dezerterzy
Panienka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll