PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Janusz Rosół

Janusz Rosół
URODZONY: 26 listopad 1946
ZMARŁ: 16 czerwiec 2010 w wieku 63 lat, Łódź (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 DŹWIĘK (60)
2002
Kariera Nikosia Dyzmy
Dźwięk
2001
Requiem
Dźwięk
2000
Człowiek wózków
Dźwięk
2000
Syzyfowe prace
Dźwięk
2000
Bajland
Dźwięk
1999
Operacja "Koza"
Dźwięk
1999
Czy można się przysiąść
Dźwięk
1999
Operacja "Koza"
Dźwięk
1997
Historia o Proroku Eliaszu z Wierszalina (TV)
Dźwięk
1997
Księga wielkich życzeń
Dźwięk
1996
Dzień wielkiej ryby
Dźwięk
1995
Kamień na kamieniu
Dźwięk
1995
Prowokator
Dźwięk
1995
Horror w wesołych bagniskach
Dźwięk
1995
Dzieje mistrza Twardowskiego
Dźwięk
1993
Moja historia
Dźwięk
1993
Kolos
Dźwięk
1993
Tu stoję...
Dźwięk
1993
Dwa księżyce
Dźwięk
1991
Skarga
Dźwięk
1991
Szuler
Dźwięk
1990
Korczak
Dźwięk
1989
Bal na dworcu w Koluszkach
Dźwięk
1989
Żelazną ręką
Dźwięk
1988
Bliskie spotkania z wesołym diabłem
Dźwięk
1988
Niezwykła podróż Baltazara Kobera
Dźwięk
1987
Między ustami a brzegiem pucharu
Dźwięk
1987
Próba
Dźwięk
1986
Nad Niemnem
Dźwięk
1986
Przyjaciel wesołego diabła
Dźwięk
1985
Gucia
Dźwięk
1985
Mokry szmal
Dźwięk
1985
Osobisty pamiętnik grzesznika... przez niego samego spisany
Dźwięk
1984
Zamiana
Dźwięk
1984
Pismak
Dźwięk
1984
Cień już niedaleko
Dźwięk
1984
Marynia
Dźwięk
1983
Thais
Dźwięk
1983
Kartka z podróży
Dźwięk
1983
Dzwon
Dźwięk
1982
Jajko
Dźwięk
1982
Kolor
Dźwięk
1982
Matka Królów
Dźwięk
1981
Czwartki ubogich
Dźwięk
1981
Wdech - wydech
Dźwięk
1981
Murmurando
Dźwięk
1980
Jeśli serce masz bijące
Dźwięk
1980
Praktyczne wskazówki dla zbieraczy motyli
Dźwięk
1980
Krab i Joanna
Dźwięk
1979
Ucieczka
Dźwięk
1979
Zabawa
Dźwięk
1979
Chciałbym się zgubić...
Dźwięk
1978
My też umiemy tak
Dźwięk
1976
Agnieszka opowiada bajkę
Dźwięk
1976
Latający talerzyk
Dźwięk
1975
Mazepa
Dźwięk
1973
Sanatorium pod klepsydrą
Dźwięk
1972
Skarb trzech łotrów
Dźwięk
1972
Podróż za jeden uśmiech
Dźwięk
1971
Seksolatki
Dźwięk
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll