PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Dariusz Kowalski

Dariusz Kowalski
URODZONY: 19 grudzień 1963, Siematycze
Filmografia
 AKTOR (11)
2017
Zerwany kłos
Jan Kózka
2017
Fanatyk
pan Adam, szef koła PZW
2013
Drogówka
Rolnik
2012
Bokser
Lekarz
2006
Strajk
Brygadzista Bochnak
2006
Ławeczka
2006
Miasto ucieczki
Trener
2005
Komornik
Zenke, mąż Anny
2000
Strefa ciszy
Leon
1993
Pierwszy krok w chmurach
1992
Daens
Mężczyzna
 PRODUKCJA (2)
2013
Nowy Wspaniały Świat
Kierownik produkcji
2012
Świetlica. Polacy kontra Romowie
Kierownik produkcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll