PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
MENU

Przemysław Młyńczyk

Przemysław Młyńczyk
URODZONY: 20 czerwiec 1966, Białystok
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (9)
2011
Artyści z Koszalina
Reżyser
2006
Performerki
Reżyser
2004
Wszystko co nasze...
Reżyser
2002
Taniec
Reżyser
2001
Szansa na życie
Reżyser
2000
Olga Boznańska
Reżyser
1995
Studium malarza S.
Reżyser
1991
Femina
Współpraca
Chłopak kumpeli
Reżyser
 SCENARIUSZ (3)
2011
Artyści z Koszalina
Scenariusz
2006
Performerki
Scenariusz
1995
Studium malarza S.
Scenariusz
Opis
Absolwent Wydziału Reżyserii Filmowej FAMU w Pradze (1988). Twórca filmów dokumentalnych. M.in. takich jak "Taniec" czy "Artyści z Koszalina".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2018
Scroll