PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tomasz Zygadło

Tomasz Zygadło
URODZONY: 23 grudzień 1947, Warszawa
ZMARŁ: 17 wrzesień 2011 w wieku 63 lat, Warszawa (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (29)
2011
Wypas ful
Reżyser
2009
Sen silniejszy od snu
Reżyser
2006
Szkoła podstawowa czyli wykształciuchy
Reżyser
2005
Żywot Franciszka, czyli osioł i pół
Reżyser
1998
Za kamerą
Reżyser
1997
Prawdziwa historia guźca
Reżyser
1994
Pocałunki. Piotr Skrzynecki i przyjaciele.
Reżyser
1987
Śmierć Johna L.
Reżyser
1984
Przewodnik
Reżyser
1984
Sceny dziecięce z życia prowincji
Reżyser
1982
Z kraju i ze świata
Reżyser
1982
Odwet
Reżyser
1982
Dziad i baba
Reżyser
1981
Jeszcze
Reżyser
1980
Ćma
Reżyser
1979
Poniedziałek-18 grudnia
Reżyser
1977
Rebus
Reżyser
1977
Brudnopis
Reżyser
1976
Mikrofon dla wszystkich
Reżyser
1975
Miłość
Reżyser
1975
Miłość
Reżyser
1975
W tym miejscu...
Reżyser
1974
Olimpijczycy
Reżyser
1973
Na lądzie
Reżyser
1972
Robotnicy 1971: nic o nas bez nas
Reżyser
1972
Plener
Reżyser
1972
Gospodarze
Reżyser
1971
Szkoła podstawowa
Reżyser
1971
Ziemia
Reżyser
 SCENARIUSZ (13)
2009
Sen silniejszy od snu
Scenariusz
2006
Szkoła podstawowa czyli wykształciuchy
Scenariusz
1997
Prawdziwa historia guźca
Scenariusz
1987
Śmierć Johna L.
Scenariusz
1984
Przewodnik
Scenariusz
1982
Odwet
Scenariusz
1981
Dziecinne pytania
Scenariusz
1981
Jeszcze
Scenariusz
1981
Dziecinne pytania
Autor dialogów
1980
Ćma
Scenariusz
1977
Rebus
Scenariusz
1975
W tym miejscu...
Scenariusz
1972
Robotnicy 1971: nic o nas bez nas
Scenariusz
 AKTOR (6)
2012
Lato w mieście
Kierownik sklepu
2001
Portret podwójny
Producent
1994
Kim Pan jest, Panie Szulkin?
On sam
1988
Łabędzi śpiew
Zięba, reżyser filmowy
1978
Aktorzy prowincjonalni
Reżyser Sławomir Szczepan
1975
Personel (TV)
przewodniczący organizacji młodzieżowej
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll