PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Izabela Kuna

Izabela Kuna
URODZONA: 25 listopad 1970, Tomaszów Mazowiecki
Filmografia
 AKTORKA (40)
2018
Kler
2018
Pitbull. Ostatni pies
2017
Listy do M. 3
Agata
2017
PolandJa
Jola
2017
Kobieta budzi się rano
kobieta
2017
Ach śpij kochanie
2016
Spitsbergen
Matka Julki
2016
Wołyń
Głowacka
2016
Maria Skłodowska-Curie
Bronisława Skłodowska
2014
Pod Mocnym Aniołem
Katarzyna
2014
Kochanie, chyba cię zabiłem
Janina Pokojska
2014
Warsaw by Night
Iga
2013
Zabójcza miłość
2013
Płynące wieżowce
matka Michała
2013
Wspomnienie poprzedniego lata
Krystyna, matka Basi
2013
Drogówka
Ewa
2013
Biegnij chłopcze, biegnij
Kowalska
2012
Supermarket
Bogusia
2012
Trzy siostry T.
telefonistka
2011
Pokaż kotku, co masz w środku
Alicja
2011
Popatrz na mnie
Agnieszka
2010
Joanna
Ewa
2010
Śniadanie do łóżka
Ewa
2010
Lincz
Jagoda Słota, sąsiadka Gradów
2010
Szpilki na giewoncie
Eliza Morawska
2009
Złoty środek
Recepcjonistka Ula
2009
Miłość na wybiegu
Ilona
2009
Galerianki
matka Alicji
2009
Idealny facet dla mojej dziewczyny
Klara Rojek
2008
33 sceny z życia
Kaśka, siostra Julii
2008
Lejdis
Gośka, prawniczka
2006
Pomiędzy
Alicja
2005
Teraz ja
Żona jadąca nad morze
2005
483 km
2004
Nie wiem
2003
Ciało
Siostra Felicyta
2000
Sieć
kobieta kupująca kafelki w sklepie Skowronków
1999
Na koniec świata
modelka
1999
Dług
żona Matczaka
1990
Bajka
 SCENARIUSZ (1)
2001
Córka
Scenariusz
Opis
Aktorka Teatru Polskiego w Warszawie. Jest Członkiem Polskiej Akademii Filmowej.
W 2009 roku otrzymała Orła za najlepszą drugoplanową rolę kobiecą za film " 33 Sceny z życia".
W 2013 roku nominowana do Polskiej Nagrody Filmowej za najlepszą drugoplanową rolę kobiecą w filmie "Drogówka".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll