PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Katarzyna Galica

Katarzyna Galica
URODZONA: 28 sierpień 1975, Kraków
Filmografia
 AKTORKA (5)
2012
Wszystkie kobiety Mateusza
Helena Kapka
2008
Jak żyć?
prostytutka
2004
Vinci
reporterka City TV
2003
Show
Karina, uczestniczka programu
2002
Czy dziewczyny spadają z nieba
Opis
Aktorka filmowa, serialowa i teatralna. Absolwentka PWST w Krakowie (1998). W teatrze debiutowała w 1997 roku. Występowała na deskach krakowskiego Teatru Ludowego (1998-2000), a od roku 2000 jest związana z tamtejszym Teatrem im. Juliusza Słowackiego. Była uczestniczką programu "Jak oni śpiewają" (2008).

Zagrała w takich filmach jak m.in. "Show" (2003), "Vinci" (2004), "Wojna żeńsko-męska" (2011) oraz w serialach "Halo Hans", "Julia" czy "Prawo Agaty".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll