PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jacek Jeleń

Jacek Jeleń
URODZONY: 23 październik 1965, Warszawa
Filmografia
 OBSADA (40)
2011
Ki
Kaskader
2011
1920. Bitwa Warszawska
Kaskader-koordynator
2007
Wszystko będzie dobrze
Kaskader
2006
Nadzieja
Kaskader
2006
Dublerzy
Kaskader
2006
Palimpsest
Kaskader
2005
RH +
Kaskader
2004
Długi weekend
Kaskader
2003
Biała sukienka
Kaskader
2002
Chopin. Pragnienie miłości
Kaskader
2002
W kogo ja się wrodziłem
Kaskader
2002
Pianista
Kaskader
2002
Superprodukcja
Kaskader
2001
Poranek kojota
Kaskader
2001
Przedwiośnie
Kaskader
2000
To ja, złodziej
Kaskader
2000
Egoiści
Kaskader
1999
Krugerandy
Kaskader
1999
Prawo ojca
Kaskader
1999
Chłopaki nie płaczą
Kaskader
1999
Moja Angelika
Kaskader
1999
Ajlawju
Kaskader
1998
Ognisty jeździec
Kaskader
1997
Ostatni rozdział
Kaskader
1997
Młode wilki 1/2
Kaskader
1997
Kochaj i rób co chcesz
Kaskader
1996
Autoportret z kochanką
Kaskader
1996
Szamanka
Kaskader
1996
Nocne graffiti
Kaskader
1994
Oczy niebieskie
Kaskader
1994
Psy 2. Ostatnia krew
Kaskader
1994
Anioł śmierci
Kaskader
1994
Piękna warszawianka
Kaskader
1993
Frankenstein
Kaskader
1993
Goodbye Rockefeller
Kaskader
1992
Daens
Kaskader
1991
Papierowe małżeństwo
Kaskader
1991
Panny i wdowy
Kaskader
1991
Szwedzi w Warszawie
Kaskader
Obca siła
Kaskader
 SCENOGRAFIA (1)
1991
V.I.P.
Kostiumy
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll