PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Magdalena Tesławska

Magdalena Tesławska
URODZONA: 30 styczeń 1945, Kamienica
ZMARŁA: 06 luty 2011 w wieku 66 lat, Warszawa (Polska)
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 SCENOGRAFIA (24)
2011
1920. Bitwa Warszawska
Kostiumy
2009
Janosik. Prawdziwa historia
Kostiumy
2006
Cud mniemany czyli Krakowiacy i Górale
Kostiumy
2003
Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem
Kostiumy
2002
Chopin. Pragnienie miłości
Kostiumy
2001
Quo vadis
Kostiumy
2000
Avalon
Kostiumy
1999
Ogniem i mieczem
Kostiumy
1999
Wrota Europy
Kostiumy
1999
Pan Tadeusz
Kostiumy
1998
Dom Pirków
Kostiumy
1998
Liceum Czarnej Magii
Kostiumy
1996
Szamanka
Kostiumy
1996
Baśń o Pączkowej
Kostiumy
1995
Dzieje mistrza Twardowskiego
Kostiumy
1991
Błękitna nuta
Kostiumy
1989
Borys Godunow
Kostiumy
1987
Na srebrnym globie
Kostiumy
1984
Pismak
Kostiumy
1983
Thais
Kostiumy
1974
Gniazdo
Kostiumy
1974
Potop
Kostiumy
1970
Pierścień księżnej Anny
Kostiumy
1970
Album polski
Kostiumy
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll