PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Łapiński

Jerzy Łapiński
URODZONY: 02 listopad 1940, Lublin
Filmografia
 AKTOR (28)
2013
Strażnicy
Piotr
2011
Z daleka widok jest piękny
Dziadek Kotlarz
2010
Milczenie jest złotem
Laryngolog
2009
Fundacja Kultura
księgowy
2008
Polska nowela filmowa
Józef
2006
Czeka na nas świat
Urzędnik biura pracy
2006
Upał
2003
Marcinelle
Adetto Miniera
2002
Moje Miasto
wuj Jasio
2002
Chopin. Pragnienie miłości
zakrystian w klasztorze na Majorce
2001
Blok.pl
Henryk
2001
Czarna plaża
urzędnik, organizator kolejki przed konsulatem
2000
System
taksówkarz
2000
Świąteczna przygoda
Pudel
1998
Złoto dezerterów
Strażnik bankowy
1997
Taekwondo
Fryzjer
1997
Taekwondo
fryzjer
1991
Diabły, diabły
ksiądz
1989
Konsul
dyrektor szpitala
1988
Dziewczynka z Hotelu Excelsior
samotny wczasowiecz
1988
Zmowa
Jan Siejba
1988
Powrót do Polski
Stanisław Grabski
1987
Koniec sezonu na lody
Majka
1987
Sławna jak Sarajewo
Hintz
1985
List gończy
łysy
1980
Tango ptaka
prezes
1978
Azyl
szabrownik Błędek
1977
Wolna sobota
magister Bukała
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll