PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marek Obertyn

Marek Obertyn
URODZONY: 15 sierpień 1952, Wrocław
ZMARŁ: 05 marzec 2007 w wieku 54 lat, Warszawa (Polska)
Filmografia
 AKTOR (11)
2006
Artur i Minimki
Król (głos)
2006
Skok przez płot
Ozzie (polska wersja językowa) (głos)
2002
Chopin. Pragnienie miłości
Baron Casimir Dudevant, mąż George Sand
2002
Planeta skarbów
Arrow (polski dubbing) (głos)
1990
Jestem biednym wyrzutkiem. Jan Stanisław Kubary
1988
Alchemik
von Rumpf
1988
"Ja, który mam podwójne życie..." czyli dylemat Josepha Conrada
1987
Wielki wóz
gestapowiec
1986
Dwie wigilie
Jacek, przyjaciel Maćka
1985
Ognisty Anioł
dominikanin
1984
111 dni letargu
"rewident" przesłuchujący Siedleckiego
 INNE (5)
1998
Kim pan był Panie Ministrze
Lektor
1998
Wilki
Lektor
1990
Lider
Lektor
1989
Dno piekła
Lektor
1989
Wspomnij mnie
Lektor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll