PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jan Kucharski

Jan Kucharski
URODZONY: 15 maj 1931
ZMARŁ: 27 listopad 2004 w wieku 73 lat, Warszawa
Filmografia
 PRODUKCJA (11)
1989
Sceny nocne
Kierownik produkcji
1988
Generał Berling
Współpraca produkcyjna
1988
Chichot Pana Boga
Kierownik produkcji
1987
Zad wielkiego wieloryba
Kierownik produkcji
1987
Co to konia obchodzi?
Kierownik produkcji
1979
Na własną prośbę
Współpraca produkcyjna
1979
...Droga daleka przed nami...
Współpraca produkcyjna
1973
Żółw
Współpraca produkcyjna
1972
Kwiat paproci
Współpraca produkcyjna
1971
Nie lubię poniedziałku
Współpraca produkcyjna
1961
Aby kwitło życie
Współpraca produkcyjna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll