PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Takashi Shimizu
URODZONY: 27 lipiec 1972, Maebashi
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (13)
2013
7500
Reżyser
2011
Tormented
Reżyser
2009
Labirynt strachu
Reżyser
2006
Klątwa 2
Reżyser
2005
Reinkarnacja
Reżyser
2004
Marebito
Reżyser
2004
The Grudge - Klątwa
Reżyser
2003
Klątwa Ju-on 2
Reżyser
2002
Klątwa Ju-on
Reżyser
2001
Tomie: Re-birth
Reżyser
2000
Ju-on (V)
Reżyser
2000
Ju-on 2 (V)
Reżyser
1998
Gakkô no kaidan G (TV)
Reżyser
 SCENARIUSZ (9)
2011
Tormented
Scenariusz
2009
Ju-on: White Ghost (V)
Scenariusz
2005
Reinkarnacja
Scenariusz
2004
The Grudge - Klątwa
Na podstawie
2003
Klątwa Ju-on 2
Scenariusz
2002
Klątwa Ju-on
Scenariusz
2000
Ju-on (V)
Scenariusz
2000
Ju-on 2 (V)
Scenariusz
1998
Gakkô no kaidan G (TV)
Scenariusz
 PRODUKCJA (2)
2009
Ju-on: White Ghost (V)
Producent nadzorujący
2009
Ju-on: Black Ghost (V)
Producent nadzorujący
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll