PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Stefan Chomnicki

Stefan Chomnicki
URODZONY: 1941
Filmografia
 DŹWIĘK (36)
2007
Ogród Luizy
Dźwięk
2005
Świat Salamandry. Opowieść o Górczańskim Parku Narodowym
Dźwięk
2005
Po sezonie
Dźwięk
2004
Ławeczka
Dźwięk
2001
Wtorek
Dźwięk
1999
Na plebanii w Wyszkowie 1920
Dźwięk
1999
Jak narkotyk
Dźwięk
1997
Taekwondo
Dźwięk
1995
Pułkownik Kwiatkowski
Dźwięk
1994
Spis cudzołożnic
Dźwięk
1994
Zawrócony
Dźwięk
1993
Straszny sen Dzidziusia Górkiewicza
Dźwięk
1990
Kapitan Conrad
Dźwięk
1990
Rozmowy o miłości
Dźwięk
1989
Goryl, czyli ostatnie zadanie...
Dźwięk
1989
Qui vivra verra... kto przeżyje zobaczy
Dźwięk
1989
Chwila
Dźwięk
1989
Yacht
Dźwięk
1989
Słodkiego, miłego życia
Dźwięk
1989
Rififi po sześćdziesiątce
Dźwięk
1989
Coś fantastycznego
Dźwięk
1989
Babisia
Dźwięk
1989
Virtuti
Dźwięk
1988
Zakole
Dźwięk
1988
Spadek
Dźwięk
1988
Pożegnanie Cesarzy
Dźwięk
1987
Wawel gotycki
Dźwięk
1987
Polska historia kina
Dźwięk
1985
Przez dotyk (TV)
Dźwięk
1985
Wawel zaginiony
Dźwięk
1983
Wakacje z Madonną
Dźwięk
1982
Latawiec
Dźwięk
1979
Terrarium (TV)
Dźwięk
1979
Dybuk
Dźwięk
1977
Sprawa inżyniera Pojdy
Dźwięk
1976
Próba ciśnienia
Dźwięk
 PION REŻYSERSKI (1)
1973
Opowieść o człowieku, który wykonał 552% normy
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll