PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Dopierała

Andrzej Dopierała
URODZONY: 10 lipiec 1957, Katowice
Filmografia
 AKTOR (10)
2014
Zdarzyć się mogło, zdarzyć się musiało
ojciec
2009
Zgorszenie publiczne
2008
Gracz
Piotr
2007
Benek
Policjant
2007
Myjnia
Klient
2007
Dlaczego drzewa się poruszają...
2006
Itaka
kieorwca autobusu
2006
Razem
2006
Kawałek nieba
Emil
1987
Sławna jak Sarajewo
Kozub
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll