PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Monika Niemczyk

Monika Niemczyk
URODZONA: 26 marzec 1946, Kraków
Filmografia
 AKTORKA (11)
2008
Trening
2000
Tam
1991
Diabły, diabły
matka małej
1989
Stan strachu
Wanda
1987
Łuk Erosa
Jadwiga Ciąglewiczowa
1983
Wir
guwernantka
1982
Bluszcz
Kinga
1979
Cham (TV)
Franka Kobycka
1974
Broda
Majka
1973
Na niebie i na ziemi
Krystyna
1972
Diabeł
Zakonnica
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll