PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Paweł Mirowski

Paweł Mirowski
URODZONY: 17 październik 1942, Ziewanice
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 SCENOGRAFIA (36)
2002
Jest sprawa...
Scenografia
2002
Dzień świra
II Scenograf
2001
Cisza
II Scenograf
2000
Nieznana opowieść wigilijna (TV)
Scenografia
2000
Człowiek wózków
Współpraca scenograficzna
1999
Obce ciało
Scenografia
1998
Demony wojny wg Goi
Scenografia
1998
Fotoamator
Scenografia
1997
Heweliusz
Scenografia
1996
Słodko gorzki
Scenografia
1996
Słodko gorzki
Dekorator wnętrz
1995
Cyrkowa pułapka
Scenografia
1995
Cyrkowa pułapka
Dekorator wnętrz
1993
Dwa księżyce
Scenografia
1993
Przypadek Pekosińskiego
Współpraca scenograficzna
1992
Kawalerskie życie na obczyźnie
Scenografia
1991
Dziecko szczęścia
Scenografia
1991
Nad rzeką której nie ma
Scenografia
1991
Nad rzeką, której nie ma
Scenografia
1991
Skarga
Współpraca scenograficzna
1989
Kramarz
Scenografia
1989
Wiatraki z Ranley
Scenografia
1988
Alchemik
Scenografia
1986
Pokój dziecinny
Scenografia
1985
Głód
Scenografia
1985
Żaglowiec
Scenografia
1985
Nie bój się
Scenografia
1984
Kobieta z prowincji
Scenografia
1984
Przyspieszenie
II Scenograf
1983
Thais
II Scenograf
1983
Ostrze na ostrze
II Scenograf
1983
Epitafium dla Barbary Radziwiłłówny
Współpraca scenograficzna
1983
Wierna rzeka
Współpraca scenograficzna
1982
Niech cię odleci mara
Współpraca scenograficzna
1981
Okno
Współpraca scenograficzna
1981
Czerwone węże
Współpraca scenograficzna
 AKTOR (1)
2001
Cisza
barman
Opis
Członek Polskiej Akademii Filmowej.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll