PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ronald Guttman

Ronald Guttman
URODZONY: 12 sierpień 1952, Uccle
Filmografia
 AKTOR (12)
2013
Pawn
Yuri
2012
Girl Most Likely
Armando
2006
Mentor
Dziennikarz
2001
Fanatyk
Ojciec Danny'ego
1990
Avalon
Simka
1990
Polowanie na Czerwony Październik
Melekhin
1990
Zielona karta
Anton
1989
Jeniec Europy
generał Gourgaud
1989
Jej alibi
'Lucy' Comanescu
1988
Mały Nikita
Spessky
1983
Hanna K.
Dyrektor więzienia
1983
Danton
Herman
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll