PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Konstanty Putrament

Konstanty Putrament
URODZONY: 12 styczeń 1949, Paryż
ZMARŁ: 24 styczeń 2006 w wieku 57 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (31)
1993
Sztuka królewska czyli rzecz o wolnomularzach
Zdjęcia
1991
Zbrodnia katyńska
Zdjęcia
1989
Kto ty jesteś...
Zdjęcia
1989
Za Niemca idzie?
Zdjęcia
1989
Dno piekła
Zdjęcia
1988
Hanka
Zdjęcia
1988
Piłeś, więc...
Zdjęcia
1986
Dwa poligonowe dni
Zdjęcia
1986
Festiwal 86
Zdjęcia
1986
Harcerskie drużyny pożarnicze
Zdjęcia
1986
Wielobój sanitarny
Zdjęcia
1986
Wierni tradycji ojców naszych
Zdjęcia
1985
Nasz dom ojczyzna-Polska
Zdjęcia
1985
Ocalić Polskę. Cz I. Niezadowolenie
Zdjęcia
1985
Ocalić Polskę. Cz II. Kryzys
Zdjęcia
1985
Ocalić Polskę. Cz. 1 Niezadowolenie
Zdjęcia
1985
Ocalić Polskę. Cz. 2 Kryzys
Zdjęcia
1980
ONC
Zdjęcia
1979
Prom do Szwecji
Operator kamery
1978
Działanie oddziału wydzielonego
Zdjęcia
1978
Działanie zaczepne wojsk
Zdjęcia
1978
Wykonywanie marszu i atak na pierwszy skraj obrony
Zdjęcia
1978
Kwiatek dla Ewy
Zdjęcia
1978
Wykonywanie marszu i atak na przedni skraj obrony
Zdjęcia
1977
Walka w głębi obrony
Zdjęcia
1977
Zimne ognie
Zdjęcia
1976
Leśniczówka Gałczyńskiego
Zdjęcia
1976
Brygada majstra Mortala
Zdjęcia
1975
W chmurach
Zdjęcia
1975
Dialog
Zdjęcia
1975
Pan od śmiechu
Operator kamery
 PION REŻYSERSKI (4)
1991
Rydz Śmigły. Rys do portretu ostatniego
Współpraca
1991
Rydz-Śmigły. Szkic do portretu ostatniego
Współpraca
1976
Wieczór autorski
Współpraca
1976
Leśniczówka Gałczyńskiego
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll