PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Roman Mann

Roman Mann
URODZONY: 19 styczeń 1911, Lwów
ZMARŁ: 11 marzec 1960 w wieku 49 lat, Zakopane
Filmografia
 SCENOGRAFIA (35)
1960
Krzyżacy
Scenografia
1960
Matka Joanna od Aniołów
Scenografia
1960
Do widzenia, do jutra
Scenografia
1960
Powrót
Scenografia
1960
Matka Joanna od Aniołów
Kostiumy
1959
Awantura o Basię
Scenografia
1959
Café pod Minogą
Scenografia
1959
Sygnały
Scenografia
1958
Popiół i diament
Scenografia
1958
Ósmy dzień tygodnia
Scenografia
1958
Krzyż walecznych
Scenografia
1957
Zemsta
Scenografia
1957
Prawdziwy koniec wielkiej wojny
Scenografia
1957
Deszczowy lipiec
Scenografia
1957
Ewa chce spać
Scenografia
1956
Wraki
Scenografia
1956
Kanał
Scenografia
1956
Cień
Scenografia
1956
Człowiek na torze
Scenografia
1955
Zaczarowany rower
Scenografia
1955
Sprawa pilota Maresza
Scenografia
1954
Uczta Baltazara
Scenografia
1954
Pod gwiazdą frygijską
Scenografia
1954
Kariera
Scenografia
1954
Ukryty w słońcu
Scenografia
1954
Pokolenie
Scenografia
1953
Przygoda na Mariensztacie
Scenografia
1953
Celuloza
Scenografia
1950
Pierwszy start
Scenografia
1950
Warszawska premiera
Scenografia
1949
Miasto nieujarzmione
Scenografia
1949
Dom na pustkowiu
Scenografia
1949
Czarci żleb
Scenografia
1948
Powrót
Scenografia
1948
Ostatni etap
Scenografia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll