PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Lechosław Czołnowski

Lechosław Czołnowski
URODZONY: 17 listopad 1946, Otmuchów
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (48)
1996
O Władysławie Broniewskim
Zdjęcia
1995
Moja archeologia
Zdjęcia
1995
Jeńcy
Zdjęcia
1988
Drzewa
Zdjęcia
1988
Europa II
Zdjęcia
1988
Nad Odrą
Zdjęcia
1988
Operacja Bieszczady
Zdjęcia
1987
Cienga-Zapata
Zdjęcia
1987
Jaskinie i magoty
Zdjęcia
1987
Oriente
Zdjęcia
1987
Carnaval
Zdjęcia
1987
Cienga-Zapata
Zdjęcia
1987
Jaskinie i mogoty
Zdjęcia
1987
Oriente
Zdjęcia
1986
Jarosława Furgały modlitwa w drewnie
Zdjęcia
1985
Niesiemy wam wianek ze samego złota
Zdjęcia
1985
Maciej Prus. Zrozumieć "Dziady"
Zdjęcia
1985
Betlejem polskie
Zdjęcia
1985
Maska czyli świat od początku
Zdjęcia
1984
Cudze dzieci
Zdjęcia
1984
Marjusz Zaruski. Żeglarz - taternik
Zdjęcia
1984
Ulecieć
Zdjęcia
1983
Iluzja w sztuce
Zdjęcia
1983
Miasto
Zdjęcia
1983
Wycieczka na Parnas
Współpraca operatorska
1983
Kabaret
Zdjęcia
1983
Miasto
Zdjęcia
1982
Pole bitewne
Współpraca operatorska
1982
Wąski tor
Zdjęcia
1982
Historia żołnierza
Zdjęcia
1981
Śladami Tadeusza Makowskiego
Zdjęcia
1980
Lexikon 32
Zdjęcia
1980
Konstrukcja
Zdjęcia
1979
Konstruktywizm w Polsce
Zdjęcia
1979
Słodkie oczy (TV)
Operator kamery
1978
Kierowco pamiętaj
Zdjęcia
1978
Wielość rzeczywistości Leona Chwistka
Zdjęcia
1978
Wielość rzeczywistości Leona Chwistka
Zdjęcia
1978
Z dziennika Henryka T.
Zdjęcia
1977
Jak to jest
Zdjęcia
1977
Protokół przesłuchania podejrzanego
Zdjęcia
1977
Szkło z Polanicy
Zdjęcia
1977
Zosia w szpitalu
Zdjęcia
1977
Portret
Współpraca operatorska
1976
Z.K. Sieradz
Zdjęcia
1975
Anioł stróż
Zdjęcia
1972
Doniczka
Zdjęcia
1972
Rejestracja
Współpraca operatorska
 PION REŻYSERSKI (9)
1995
Moja archeologia
Reżyser
1988
Konstrukcja w procesie
Reżyser
1987
Mieć miedź
Reżyser
1980
Wernisaż
Współpraca
1977
Szkło z Polanicy
Reżyser
1977
Klaustrofobia
Współpraca
1973
Chodnik
Współpraca
1972
Podwórko
Współpraca
1972
Okno
Współpraca
 AKTOR (1)
1982
Polska droga do samodzielności w sztuce
 SCENARIUSZ (1)
1995
Moja archeologia
Scenariusz
Opis
Absolwent Wydziału Operatorskiego Szkoły Filmowej w Łodzi (1977).
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll