PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Anna Nawrocka

Anna Nawrocka
URODZONA: 01 styczeń 1945, Częstochowa
ZMARŁA: 13 sierpień 2009 w wieku 64 lat,
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (55)
1990
Zmęczeni dyktaturą
Montaż
1988
Epilog
Montaż
1988
Europa II
Montaż
1988
Operacja Bieszczady
Montaż
1988
Gloria Victis
Montaż
1988
By im wieczności świeciła pochodnia
Montaż
1987
...Portret własny
Montaż
1987
Harnasie
Montaż
1987
Chłopi
Montaż
1987
Domy życia
Montaż
1986
Katharsis
Montaż
1986
Dziurka od klucza
Montaż
1986
Lider
Montaż
1985
Bem
Montaż
1985
Bem
Montaż
1985
Kantor
Montaż
1984
Bogusław Schaeffer – poza schematem
Montaż
1984
Filmowe muzeum pamięci Szczepana Muchy
Montaż
1984
Kamień i ręce
Montaż
1984
Bogusław Schaeffer - Poza schematem
Montaż
1983
Konterfekty Króla Jegomości
Montaż
1983
Manekiny Tadeusza Kantora
Montaż
1983
Rapsod królewski
Montaż
1983
Skarby Wawelskiej Katedry
Montaż
1983
Trzy wnętrza
Montaż
1983
Życie, męczeństwo i śmierć
Montaż
1983
Chocim 11 listopada 1673
Montaż
1982
Strefy kontaktu. Żywe obrazy Krzysztofa Zarębskiego
Montaż
1981
Dziady noworoczne
Montaż
1981
Stowarzyszenie teatralne "Gardzienice"
Montaż
1981
I zaczęli mówić chłopi...
Montaż
1981
Sowarzyszenie Teatralne "Gardzienice"
Montaż
1981
W wannie
Montaż
1980
Autoportret
Montaż
1980
Bracia polscy
Montaż
1980
Filmowy Sezam
Montaż
1980
We dwoje
Montaż
1980
Tylko tyle
Montaż
1979
Lekcja władzy
Montaż
1979
Taki pejzaż
Montaż
1978
Ach, ta chata rozśpiewana
Montaż
1978
Kierowco pamiętaj
Montaż
1978
Słowa
Montaż
1977
Jedna z wielu
Montaż
1977
Rajd
Montaż
1977
Biały teatr
Montaż
1976
Za ciosem
Montaż
1976
Koala
Montaż
1976
Protokół
Montaż
1975
Dziewcę z ciortem
Montaż
1975
Cienie czasu
Montaż
1975
Pięciobój nowoczesny
Montaż
1974
Sen o Kurozwękach
Montaż
1974
Tańczy Elżbieta Jaroń
Montaż
1974
Tren dla miasta Szydłowca
Montaż
 PION REŻYSERSKI (1)
1974
Radogoszcz
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll