PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Cezary Makowski

Cezary Makowski
Filmografia
 ZDJĘCIA (38)
1996
Vendetta
Zdjęcia
1995
Film pierwszomajowy
Zdjęcia
1995
Msza z księdzem Jerzym
Współpraca operatorska
1992
Potomkowie wielkich rodów
Współpraca operatorska
1991
Wybór Polski
Zdjęcia
1990
Wybory 89
Zdjęcia
1988
Oskarżony
Zdjęcia
1988
Rapsod
Zdjęcia
1987
Odchodzące ślady - Wrocław 1945
Zdjęcia
1987
Cienie na piasku
Zdjęcia
1987
Na ojczystej ziemi
Zdjęcia
1986
A śpiew do dzisiaj słychać
Zdjęcia
1986
Mecz
Zdjęcia
1986
Odczyt, czyli jak zostałem literatem
Zdjęcia
1986
Studnia
Zdjęcia
1981
Fragment większej całości
Zdjęcia
1980
W Łazienkach
Zdjęcia
1979
Wizerunek pewnej historycznej gminy u schyłku lata 1979
Zdjęcia
1978
Opowieść o zwykłym mieście
Zdjęcia
1978
Osmańczyk
Zdjęcia
1977
Czy znacie Walerię M?
Zdjęcia
1976
A ona biegnie, biegnie
Zdjęcia
1976
Niemen
Zdjęcia
1975
Hamburska niedziela
Zdjęcia
1975
Reaktor badawczy Maria
Zdjęcia
1975
Świat Franklina i Jeffersona
Zdjęcia
1975
Technika wiosłowania na kajaku
Zdjęcia
1975
Z polskim dyplomen
Zdjęcia
1975
Powrót. Artur Rubinstein w Polsce
Zdjęcia
1974
Rozmowa miast
Zdjęcia
1974
Szkice do polskiego plakatu
Zdjęcia
1973
Tadeusz Fijewski
Zdjęcia
1973
Opowieść o człowieku który wykonał 552% normy
Zdjęcia
1972
Uzbekistan
Zdjęcia
1971
Dwa piętra miłości
Zdjęcia
1971
Pierwszy. Szósty
Współpraca operatorska
1969
W górach Wysokiego Atlasu
Zdjęcia
1968
Śniadanie na trawie
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (1)
1973
Tadeusz Fijewski
Reżyser
 SCENARIUSZ (1)
1973
Tadeusz Fijewski
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll