PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Irena Hussar

Irena Hussar
URODZONA: 27 luty 1949, Bielsko-Biała
Filmografia
 MONTAŻ (15)
2016
Kuba i śruba
Montaż
2009
Gwiazda Kopernika
Montaż
1999
Jak Gyom został starszym panem
Montaż
1998
Czerwona łata
Montaż
1996
Miki Mol i Straszne Płaszczydło
Montaż
1996
Wielkanocna weranda Pana Myszki
Montaż
1994
Blisko siebie
Montaż
1992
Klon
Montaż
1991
Lisiczka
Montaż
1989
Komar i orkiestra
Montaż
1988
Biedronka i tulipan
Montaż
1988
O raku łobuziaku
Montaż
1987
Ballada o grzecznym rycerzu
Montaż
1987
Och! Pampalini!!!
Montaż
1987
Dwunasta zero zero
Montaż
 DŹWIĘK (13)
2009
Gwiazda Kopernika
Operator dźwięku
2006
Przypadek
Dźwięk
2005
Level
Dźwięk
1999
Jak Gyom został starszym panem
Montażysta dźwięku
1998
Czerwona łata
Dźwięk
1998
O sławnym człowieku
Dźwięk
1996
Miki Mol i Straszne Płaszczydło
Dźwięk
1991
Lisiczka
Montażysta dźwięku
1987
Ballada o grzecznym rycerzu
Dźwięk
1986
Porwanie w Tiutiurlistanie
Dźwięk
1985
Ad Acta
Dźwięk
1984
Wspólne zdrowie cz. I i II
Dźwięk
1977
Wielka podróż Bolka i Lolka
Dźwięk
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll