PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jonny Lee Miller

Jonny Lee Miller
URODZONY: 15 listopad 1972, Kingston nad Tamizą
Filmografia
 AKTOR (11)
2017
T2: Trainspotting
"Sick Boy"
2012
Mroczne Cienie
Roger Collins
2012
Byzantium
2006
Dexter (TV)
Jordan Chase
2004
Łowcy umysłów
Lucas Harper
2004
Melinda i Melinda
Lee
2000
Drakula 2000
Simon Sheppard
1999
Plunkett i Macleane
Macleane
1999
Mansfield Park
Edmund Bertram
1997
Miłość po zmierzchu
Jeffrey Byron
1996
Trainspotting
Sick Boy
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll