PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Alojzy Mol

Alojzy Mol
URODZONY: 02 luty 1924, Wesoła
ZMARŁ: 08 styczeń 2007 w wieku 82 lat, (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (23)
1986
Pożegnanie
Montaż
1986
Bolek i Lolek na Dzikim Zachodzie
Montaż
1986
Kosmiczne przygody profesorka Nerwosolka
Montaż
1986
Porwanie w Tiutiurlistanie
Montaż
1984
Wspólne zdrowie cz. I i II
Montaż
1984
Ziarnko pszenicy
Montaż
1984
Ballada o roztrzepanym rycerzu
Montaż
1983
Przygody Błękitnego Rycerzyka
Montaż
1983
Przy młynie
Montaż
1982
Stefanek
Montaż
1982
Poszukiwacze złota
Montaż
1981
Lot lisa
Montaż
1981
Słodka przygoda
Montaż
1980
Ballada o królu z różową kokardą pod brodą
Montaż
1979
Połów
Montaż
1979
Ballada o kapryśnej królewnie
Montaż
1978
Łucznik
Montaż
1977
Wielka podróż Bolka i Lolka
Montaż
1975
Tiki Taki
Montaż
1972
Szum lasu
Montaż
1967
Czarne czy białe
Montaż
1961
Za borem za lasem
Montaż
1956
Pan Rzepka i jego cień
Montaż
 DŹWIĘK (3)
1979
Colargol i cudowna walizka
Operator nagrania efektów
1973
Record
Dźwięk
1969
Olimpiada w Mexico
Opracowanie dźwięku
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll