PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Czesław Raniszewski

Czesław Raniszewski
URODZONY: 28 marzec 1913
ZMARŁ: 24 styczeń 1963 w wieku 49 lat, Łódź
Filmografia
 MONTAŻ (21)
1962
Głos z tamtego świata
Montaż
1962
Dom bez okien
Montaż
1961
Świadectwo urodzenia
Montaż
1961
Kropla krwi
Montaż
1959
Pan Anatol szuka miliona
Montaż
1959
Miejsce na ziemi
Montaż
1959
Inspekcja pana Anatola
Montaż
1958
Kalosze szczęścia
Montaż
1958
Ostatni strzał
Montaż
1958
Wolne miasto
Montaż
1958
Zamach
Montaż
1957
Kapelusz pana Anatola
Montaż
1957
Szkice węglem
Montaż
1956
Nikodem Dyzma
Montaż
1955
Godziny nadziei
Montaż
1954
Trudna miłość
Montaż
1954
Pokolenie
Montaż
1953
Sprawa do załatwienia
Montaż
1951
Pierwsze dni
Montaż
1950
Pierwszy start
Montaż
1939
U kresu drogi
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll