PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Lidia Rzeszewska

Lidia Rzeszewska
URODZONA: 1925
ZMARŁA: 19 marzec 1989 w wieku 64 lat, (Polska)
Filmografia
 SCENOGRAFIA (15)
1985
Kronika wypadków miłosnych
Kostiumy
1979
Mysz
Kostiumy
1976
Człowiek z marmuru
Kostiumy
1973
Chłopcy (TV)
Kostiumy
1971
Trzecia część nocy
Kostiumy
1969
Jak rozpętałem II wojnę światową
Kostiumy
1968
Tabliczka marzenia
Kostiumy
1967
Zbrodnia lorda Artura Savile'a
Kostiumy
1967
Zbrodnia Lorda Artura Savile'a
Kostiumy
1967
Stajnia na Salvatorze
Kostiumy
1967
Klub szachistów
Kostiumy
1967
Przeraźliwe łoże
Kostiumy
1965
Faraon
Kostiumy
1964
Zakochani są między nami
Kostiumy
1962
Jadą goście, jadą
Kostiumy
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll