PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Leszek Suchocki

Leszek Suchocki
URODZONY: 18 maj 1940, Czarna Biał
ZMARŁ: 17 kwiecień 2000 w wieku 59 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (92)
1988
Słaba widoczność
Zdjęcia
1986
Budowanie wiersza
Zdjęcia
1986
Decyzja
Zdjęcia
1986
I co ty na to
Zdjęcia
1986
Klucz do tragedii
Zdjęcia
1986
Kto nas dzisiaj pamięta
Zdjęcia
1986
O propagandzie wizualnej
Zdjęcia
1986
Wierni tradycji ojców naszych
Zdjęcia
1985
Cena
Zdjęcia
1985
Czas krwi i chwały
Zdjęcia
1985
Kierowca
Zdjęcia
1985
W czterdziestą rocznice zwycięstwa
Zdjęcia
1985
W czterdziestą rocznicę zwycięstwa
Zdjęcia
1985
Bitwa Racławicka
Zdjęcia
1985
Krok od przepaści
Zdjęcia
1985
Panorama racławicka
Zdjęcia
1984
Cecilienhof i okolice
Zdjęcia
1984
Układy
Zdjęcia
1984
Wspomnienia z bliska i z daleka
Zdjęcia
1984
Ze szlaku wyzwolenia
Zdjęcia
1984
Żołnierski tryptyk
Zdjęcia
1984
Pieszczoch
Zdjęcia
1983
Pierwsza.Warszawska, kościuszki
Zdjęcia
1983
Szósta pomorska
Zdjęcia
1983
Tobruk-El Ghazala
Zdjęcia
1983
Wrocław
Zdjęcia
1983
Szansa
Zdjęcia
1983
Tobruk - el ghazala
Zdjęcia
1982
Gdy ważą się losy narodu
Zdjęcia
1982
W sercach naszych pozostaną
Zdjęcia
1981
Ich troje...
Zdjęcia
1981
Pancerni
Zdjęcia
1980
Działanie kompanii desantowej jako grupy szturmowo-rozgradzającej
Zdjęcia
1980
Z poligonowych dróg
Zdjęcia
1979
Musztra paradna
Zdjęcia
1978
Budownictwo jednorodzinne w monolicie
Zdjęcia
1978
Drużyna piechoty w obronie
Zdjęcia
1978
Na hutniczym poligonie
Zdjęcia
1978
Nie tędy droga
Zdjęcia
1978
Obserwatorzy
Zdjęcia
1978
Strzeżmy się pożarów w transporcie
Zdjęcia
1978
Transbud
Zdjęcia
1977
Budowa okopów w warunkach zimowych
Zdjęcia
1977
Dowodzenie
Zdjęcia
1977
Gramofon hit
Zdjęcia
1977
Jakie ładne chłopaki
Zdjęcia
1977
Musztra paradna
Zdjęcia
1977
Pozoracja
Zdjęcia
1977
Przerwana pieśń...
Zdjęcia
1977
Rozpoznanie
Zdjęcia
1977
Smacznie, tanio, zdrowo
Zdjęcia
1977
Urządzanie i utrzymywanie przepraw po lodzie i desantowych w warunkach zimowych
Zdjęcia
1977
Był taki czas
Zdjęcia
1976
O smoku, smogu i dziewicach...
Zdjęcia
1975
Dyscyplina ubiorcza
Zdjęcia
1975
Działanie kompanii czołgów podczas przełamywania obrony
Zdjęcia
1975
Kowpakowcy
Zdjęcia
1975
NATO-75
Zdjęcia
1975
Obsługiwanie techniczne nr 2 wozu bojowego piechoty
Zdjęcia
1975
Orkiestra Reprezentacyjna Marynarki Wojennej
Zdjęcia
1975
Podstawowe problemy szkolenia-Szkolenie operacyjno-taktyczne
Zdjęcia
1975
Podstawowe problemy szkolenia-Zabezpieczenie materialno-techniczne działań bojowych
Zdjęcia
1975
W służbie zwycięstwa
Zdjęcia
1975
Wojskowa Centrala Handlowa
Zdjęcia
1975
Wychowanie fizyczne i sport
Zdjęcia
1975
Żołnierski rok
Zdjęcia
1975
Orkiestra reprezentacyjna marynarki wojennej
Zdjęcia
1974
Drogi do ojczyzny
Zdjęcia
1974
Monte Cassino
Zdjęcia
1974
Przedwodniczący
Zdjęcia
1973
Akademia sztabu generalnego
Zdjęcia
1973
Skarbnica oręża
Zdjęcia
1973
Rybex w Peru
Zdjęcia
1972
Zima 72
Zdjęcia
1972
Zachowanie się ludności po ogłoszeniu alarmu powietrznego
Zdjęcia
1971
W służbie narodu
Zdjęcia
1970
Do Ciebie Warszawo
Zdjęcia
1970
Spojrzenie na wrzesień
Zdjęcia
1970
Surmy zbrojne
Zdjęcia
1970
Wiosną w Józefowie
Zdjęcia
1969
I taka jest Warszawa
Zdjęcia
1969
Niebieskie berety
Zdjęcia
1968
Pierwsza pancerna
Zdjęcia
1968
Powiatowy Prometeusz
Zdjęcia
1968
Racjonalizatorzy w mundurach
Zdjęcia
1968
Pamięć tamtych dni
Zdjęcia
1967
Pierwszy patrol melduje
Zdjęcia
1965
ORP "Błyskawica"
Zdjęcia
1965
Podniebna przygoda
Zdjęcia
1964
Operacja Garda III
Zdjęcia
1963
Odra
Zdjęcia
Opowieść Bieszczadzka
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (4)
1983
Wrocław
Reżyser
1982
Para dyżurna
Reżyser
1982
Tadeusz Kutrzeba
Współpraca
1979
Musztra paradna
Reżyser
 SCENARIUSZ (1)
1983
Wrocław
Scenariusz
Opis
Operator filmowy. Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich. Ukończył Technikum Fototechniczne. Od 1958 związany był z Wytwórnią Filmową "Czołówka".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll