PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Stefan Piłat

Stefan Piłat
URODZONY: 26 listopad 1937, Łódź
ZMARŁ: 13 lipiec 2006 w wieku 68 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (36)
1993
Wojna polsko-rosyjska z 1920 roku
Zdjęcia
1985
Malarz natury
Zdjęcia
1985
Z obiektywem w klatce
Zdjęcia
1984
Konsulat
Zdjęcia
1983
Chełmno
Zdjęcia
1982
Pociąg do Olsztyna
Zdjęcia
1982
Sens życia
Zdjęcia
1981
A za miedzą Polska
Zdjęcia
1981
Poznańskie legendy
Zdjęcia
1981
Rozmowa o malarstwie
Zdjęcia
1981
Słońce. Aktywność słoneczna
Zdjęcia
1981
Słońce.Wiadomości ogólne
Zdjęcia
1979
Gdzieś w Mato Grosso
Zdjęcia
1979
Historia jednego szczepu
Zdjęcia
1979
Królestwo Mavutsinima
Zdjęcia
1979
Liczy się tylko diament
Zdjęcia
1979
Niebezpieczeństwo pełza po ziemi
Zdjęcia
1979
Polskie dywany
Zdjęcia
1979
Spadkobiercy rondona
Zdjęcia
1979
Święto kobiet
Zdjęcia
1979
Tajemnicza rzeka Xingu
Zdjęcia
1979
Zielony świat
Zdjęcia
1978
Szansa
Zdjęcia
1977
Hydrocotton
Zdjęcia
1976
Dok pływający 55.000 ton
Zdjęcia
1976
Metalplast
Zdjęcia
1976
Połowy ryb na morzu
Zdjęcia
1976
Spawaj bezpiecznie
Zdjęcia
1976
Harcerskie sanatorium
Zdjęcia
1975
Namiot wielkiego Wezyra
Zdjęcia
1975
Praca naszych portów morskich
Zdjęcia
1975
Lunatyk
Zdjęcia
1974
O Dorotce, która polubiła czystość
Zdjęcia
1972
Opowieść
Operator kamery
1967
Sofia
Zdjęcia
1966
Choroba jak każda inna
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (1)
1967
Tam, gdzie pisał Reymont
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll