PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krystyna Górnicka

Krystyna Górnicka
URODZONA: 09 kwiecień 1937
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (40)
1995
Henryk Tomaszewski
Montaż
1994
Szczur
Montaż
1993
Uprowadzenie Agaty
Montaż
1993
Ordonka
Montaż
1992
Wielka wsypa
Montaż
1991
Wszystko dla Orląt
Montaż
1991
Przeklęta Ameryka
Montaż
1991
Szwedzi w Warszawie
Montaż
1990
Mój Izkor. Pamięci tych, którzy odeszli na zawsze.
Montaż
1990
Feministki polskie
Montaż
1989
Twój brat
Montaż
1988
Film dla Krysi
Montaż
1986
Odrobina cudowności
Montaż
1986
Wszystko co żywe
Montaż
1985
Dłużnicy śmierci
Montaż
1985
Trwaj i innym pomóż przetrwać
Montaż
1984
Hania (TV)
Montaż
1984
111 dni letargu
Montaż
1983
Sztormy wszystkich świętych
Montaż
1983
Każdy wie kto za kim stoi
Montaż
1983
Na krawędzi nocy (TV)
Montaż
1983
Dół
Montaż
1982
Rybacy
Montaż
1980
W Łazienkach
Montaż
1980
Krab i Joanna
Montaż
1979
Budowy wpisane w życiorys...
Montaż
1979
Żyć przeciw śmierci
Montaż
1979
Order Uśmiechu
Montaż
1978
Sto koni do stu brzegów
Montaż
1978
Biostymulacja
Montaż
1978
Akademia druha Kieruzalskiego
Montaż
1978
City
Montaż
1977
Wielki Październik i Polacy
Montaż
1977
1977-1917
Montaż
1977
Za barykadą
Montaż
1977
Pan na czterech kółkach
Montaż
1977
Współpraca-Instal
Montaż
1977
Czy znacie Walerię M?
Montaż
1976
Ostatnie takie trio
Montaż
1976
Blizna
Montaż
 PION REŻYSERSKI (6)
1986
Ludzie z ziemi czerwonej
Współpraca
1978
W tej okolicy...
Współpraca
1975
Opowiadania o przyjaźni
Współpraca
1973
Gdzieś w łosickim powiecie
Współpraca
1972
Fundamenty
Współpraca
1972
Nahorny - rondo
Współpraca
Opis
Montażystka wielu filmów dokumentalnych i fabularnych oraz słynnych seriali telewizyjnych ("40-latek", "Dom", "Rzeka kłamstwa").
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll