PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zbigniew Frankowski

Zbigniew Frankowski
URODZONY: 05 maj 1930
ZMARŁ: 21 styczeń 2009 w wieku 78 lat, Łódź
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (20)
1977
Nowy tabor dla PKP
Zdjęcia
1977
Ośrodek szkoleniowy
Zdjęcia
1977
Jak powstaje komputer
Zdjęcia
1976
Aby wielki piec mógł zapłonąć
Zdjęcia
1976
Eksport polskiej myśli technicznej
Zdjęcia
1976
Na nowoczesnej budowie
Zdjęcia
1975
Elbląg
Zdjęcia
1974
Handel zagraniczny
Zdjęcia
1972
O. S. P.
Zdjęcia
1969
Batory
Zdjęcia
1969
Siarkowe pejzaże
Zdjęcia
1969
Wsie nie muszą płonąć
Zdjęcia
1969
Zabezpieczenie przeciwpożarowych prac spawalniczych
Zdjęcia
1968
Brudne niebo
Zdjęcia
1968
Opowieść o Międzyrzeckim zamku
Zdjęcia
1967
Nauczanie programowane
Zdjęcia
1965
W służbie węgla
Zdjęcia
1965
Węgiel i technika
Zdjęcia
1964
Od Szrenicy do Śnieżki
Zdjęcia
1955
Nasz zespół
Asystent operatora
 PION REŻYSERSKI (11)
1988
O Raciborza dniu dzisiejszym
Reżyser
1987
10 pytań o raka
Reżyser
1987
AIDS
Reżyser
1984
Nasze sojusze
Reżyser
1982
Georgi Dymitrow – polski szkic do portretu
Reżyser
1982
Georgi Dymitrow - polski szkic do portretu
Reżyser
1979
O paleniu
Reżyser
1979
W imieniu człowieka
Reżyser
1977
Nowy tabor dla PKP
Reżyser
1976
Aby wielki piec mógł zapłonąć
Reżyser
1975
Elbląg
Reżyser
 SCENARIUSZ (7)
1988
O Raciborza dniu dzisiejszym
Scenariusz
1987
10 pytań o raka
Scenariusz
1987
AIDS
Scenariusz
1979
O paleniu
Scenariusz
1979
W imieniu człowieka
Scenariusz
1977
Nowy tabor dla PKP
Scenariusz
1976
Aby wielki piec mógł zapłonąć
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll