PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zdzisław Brzozowski

Zdzisław Brzozowski
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 DŹWIĘK (90)
1983
Wycieczka na Parnas
Dźwięk
1981
Tajemnice rękopisów
Dźwięk
1980
Zieleń w mieście
Dźwięk
1980
Na wyjeździe
Dźwięk
1979
W imieniu człowieka
Dźwięk
1978
Korczak
Dźwięk
1978
Kalaa znaczy sztuka
Dźwięk
1977
Bezkresne łąki
Dźwięk
1977
Fantasmagorie
Dźwięk
1977
Hitlerowskie obozy jenieckie na ziemiach polskich
Dźwięk
1977
Polifonia ze Starego Sącza
Dźwięk
1977
Strumiłło
Dźwięk
1977
Sumerowie
Dźwięk
1976
Kicz
Dźwięk
1976
Krążenie wody w przyrodzie
Dźwięk
1976
Magnum sal - Wieliczka
Operator dźwięku
1976
Na nowoczesnej budowie
Dźwięk
1976
Slalom
Dźwięk
1976
Przed otwarciem
Dźwięk
1975
Dziewcę z ciortem
Dźwięk
1975
Jej powrót
Dźwięk
1975
Wiktor Dega
Dźwięk
1975
Porozmawiajmy o komputerach
Dźwięk
1974
Impresja według Conrada
Dźwięk
1974
Poeta na traktorze
Dźwięk
1974
Wśród łąk i wód
Dźwięk
1974
Tańczy Elżbieta Jaroń
Dźwięk
1974
Darek Dziedziech
Dźwięk
1973
Idzie mróz
Dźwięk
1973
Kostium i maska
Dźwięk
1973
Kiedy byliśmy mali
Dźwięk
1972
Skansen pszczelarski
Dźwięk
1972
Dzidka
Dźwięk
1972
Opowieść
Dźwięk
1971
Bykowi chwała
Dźwięk
1971
Dobra robota
Dźwięk
1971
Stroje podobne kwiatom
Dźwięk
1971
Duet miłosny z baletu "Tytania i osioł"
Dźwięk
1971
Duet miłosny z baletu "Tytania i osioł"
Dźwięk
1970
Abakany
Dźwięk
1970
Magia Jerzego Nowosielskiego
Dźwięk
1970
Stanisław Wyspiański 1869-1907
Dźwięk
1970
Spróbuj jeszcze raz
Dźwięk
1970
Przygoda Stasia
Dźwięk
1970
Ratusz w Gdańsku dnia 2 kwietnia 1970 roku
Dźwięk
1970
Wszawica
Dźwięk
1969
Gdańska sztuka kuźnicza
Dźwięk
1969
Jacek Mierzejewski 1884-1925
Dźwięk
1969
Listy z Poronina
Dźwięk
1969
Warszawa w malarstwie Canaletta
Dźwięk
1969
Białe niedziele
Dźwięk
1968
Sport na księżycu?
Dźwięk
1968
Stanisław Lorentz
Dźwięk
1967
K. I. Gałczyński
Dźwięk
1967
Kaszubskie wspomnienia
Dźwięk
1967
Komputery
Dźwięk
1967
Tam, gdzie pisał Reymont
Dźwięk
1967
...Tam, gdzie diabła Borutę spotkać jeszcze można..
Dźwięk
1966
Stacja kolejowa wobec wybuchu atomowego
Dźwięk
1966
Witkacy
Dźwięk
1966
Z powodu papierosa...
Dźwięk
1966
13 piętro
Dźwięk
1965
Będzie teatr pierwszy
Dźwięk
1965
Harenda
Dźwięk
1965
Interpretacje
Dźwięk
1965
Twarz wroga
Dźwięk
1965
W Ojcowskim Parku Narodowym
Dźwięk
1965
Malowanie palcami
Dźwięk
1964
Łysogóry
Dźwięk
1964
Okolice peronów
Dźwięk
1964
Puszcza Białowieska
Dźwięk
1964
Żubry
Dźwięk
1963
Jedną nogą na Księżycu
Dźwięk
1963
Pałac Łazienkowski
Dźwięk
1962
Było nie było nr 1/62
Dźwięk
1962
Malarz światła
Dźwięk
1961
Legendy mówią prawdę...
Dźwięk
1961
O dziatkach niejadkach
Dźwięk
1961
Szeroki ekran
Dźwięk
1961
Wiatraki
Dźwięk
1960
Miejsce na lato
Dźwięk
1960
Zielony Balonik
Dźwięk
1960
Ludka
Dźwięk
1959
Niedobra pomoc
Dźwięk
1959
Niewidzialna ręka
Dźwięk
1959
W krainie smutnej bajki
Dźwięk
1959
Wyścig ze śmiercią
Dźwięk
1956
Mrówcze szlaki
Dźwięk
1955
Skrzydlaci rycerze
Dźwięk
1955
Nasz zespół
Dźwięk
 PION REŻYSERSKI (1)
1975
Dostojeństwo rodzinnego domu
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll