PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Szpunar

Jerzy Szpunar
URODZONY: 12 czerwiec 1927, Hołosków
ZMARŁ: 27 sierpień 2012 w wieku 85 lat, Łódź ()
Filmografia
 AKTOR (6)
1974
Dwoje bliskich obcych ludzi
1971
5 i 1/2 bladego Józka
1969
Wino mszalne
1958
Wolne miasto
Polski listonosz
1954
Pod gwiazdą frygijską
Staszek Rychlik
1953
Celuloza
Rychlik
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll