PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Mirosław Szonert

Mirosław Szonert
URODZONY: 25 grudzień 1926, Łowicz
ZMARŁ: 31 październik 1995 w wieku 68 lat, Łódź
Filmografia
 AKTOR (13)
1984
Był Jazz
1982
Gry i zabawy
Józek, ważny działacz partyjny
1982
Wyłap
weterynarz w lecznicy dla zwierząt
1981
Vabank
kasjer w banku Kramera
1980
Przed maturą
polonista
1980
Bez miłości
naczelny "Problemów"
1979
Kobieta i kobieta
1978
Umarli rzucają cień
Kneif
1975
Jej powrót
przemysłowiec
1967
Człowiek, który zdemoralizował Hadleyburg (TV)
dziennikarz z prasy stanowej
1961
Kapelusz
Mecenas
1958
Seans
1953
Celuloza
ksiądz Woyda
 INNE (1)
1982
Wierna
Lektor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll