PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Hanna Schygulla

Hanna Schygulla
URODZONA: 25 grudzień 1943, Chorzów
Filmografia
 AKTORKA (25)
2012
Lullaby To My Father
Narrator (głos)
2011
Faust
2011
Faust
Żona lichwiarza
2008
Po-Lin. Okruchy pamięci
narrator (głos)
2007
Na krawędzi nieba
Susanne Staub
2004
Hotel Ziemia Obiecana
Hanna
2000
Harmonie Werckmeistera
Tünde Eszter
1998
Dziewczyna marzeń
Magda Goebbels
1996
Lea
Wanda
1995
Sto i jedna noc
Druga była żona Monsieura Cinema
1993
Monologues
Wdowa
1992
Warszawa. Rok 5703
Stefania Bukowska
1992
Tragarz puchu
Stefania
1991
Umrzeć powtórnie
Inga
1983
Historia Piery
Eugenia
1983
Miłość w Niemczech
Paulina Kropp
1982
Pasja
Hanna
1982
Noc w Varennes
Księżna Sophie
1981
Fałszerstwo
Ariane Nassar
1979
Małżeństwo Marii Braun
Maria Braun
1978
Sylvesternacht
1972
Gorzkie łzy Petry von Kant
Karin Thimm
1971
Handlarz czterech pór roku
Anna Epp, siostra Hansa
1970
Baal
(nie występuje w napisach)
1969
Sceny myśliwskie z Dolnej Bawarii
Paula
 INNE (1)
2008
Po-Lin. Okruchy pamięci
Lektor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll