PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tadeusz Skorulski

Tadeusz Skorulski
URODZONY: 12 wrzesień 1925, Białystok
ZMARŁ: 16 maj 1995 w wieku 69 lat, Wrocław
Filmografia
 AKTOR (14)
1989
Chce mi się wyć
Mężczyzna w oknie
1987
Pusta klatka
sąsiad Anki
1986
Tango z kaszlem
1985
Daleki dystans
prezes klubu
1985
Lubię nietoperze
komisarz
1985
Dom Sary (TV)
radiolog
1983
Na krawędzi nocy (TV)
doktor Krawczyk
1982
Wyjście awaryjne
taksówkarz
1981
Wielki bieg
mężczyzna w pociągu
1980
Bo oszalałem dla niej
taksówkarz w Zakopanem
1972
Teraz i w każdą godzinę
pułkownik, dowódca wojskowego lotniska
1972
Siedem czerwonych róż czyli Benek Kwiaciarz o sobie i o innych
inspektor nadzoru budowlanego (nowela "Zimna Woda")
1970
Legenda
żołnierz oddziału partyzanckiego
1967
Sami swoi
żołnierz radziecki
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll