PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Anna Seniuk

Anna Seniuk
URODZONA: 17 listopad 1942, Stanisławów
Filmografia
 AKTORKA (39)
2016
Syn Królowej Śniegu
Zofia
2014
Dzwoneczek i tajemnica piratów
Wróżka Duszka (polski dubbing)
2013
Kanadyjskie sukienki
Zofia
2013
Kim jest Arvid Pekon?
abonent 3426 (głos)
2012
Wszystkie kobiety Mateusza
2012
Ostatnie amory Mateusza
2010
Laura (TV)
Teściowa Zbyszka
2006
Chłopiec na galopującym koniu
pielęgniarka Basia
2001
Nawiść
1999
Przygody dobrego Wojaka Szwejka
Palivcova
1995
Awantura o Basię
Doktorowa Amelia Budzisz
1993
Przypadek Pekosińskiego
koleżanka Danusia
1992
Kiedy rozum śpi
1991
Szwedzi w Warszawie
1990
Europa, Europa
Rosemarie
1985
Tumor Witkacego
Anna Liptowska
1984
Szaleństwa panny Ewy
Szymbartowa
1983
Soból i panna
Marcela, gospodyni
1981
Konopielka
Handzia
1980
Ćma
Magda, kochanka Jana
1979
Kung-fu
1979
Pełnia
bufetowa Zosia
1979
Panny z Wilka
Julia
1979
Ojciec Królowej
królowa Maria Kazimiera
1978
Bilet powrotny
Antonina
1976
Motylem jestem, czyli romans czterdziestolatka
Karwowska
1975
Moja wojna, moja miłość
znajoma ojca Marka
1974
Gąszcz
Marta Chwalkówna
1974
Godzina za godziną
przyjaciółka Tadeusza
1974
Potop
Marynia Gasztowtówna-Paculanka
1973
Żółw
żona Rafała
1971
Kardiogram
Teresa
1971
Niedziela Barabasza
żona Barabasza
1971
Zabijcie czarną owcę
matka Tymona
1970
Przygoda Stasia
Małgorzata Stawińska-Szarakowa, matka Stasia
1970
Romantyczni
służąca
1968
Tabliczka marzenia
Eliza
1968
Lalka
Magdalenka
1965
Niekochana
kelnerka w kawiarni w Sukiennicach
 MUZYKA (1)
1967
K. I. Gałczyński
Wokalista
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll