PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Wasilewicz

Andrzej Wasilewicz
URODZONY: 10 marzec 1951, Białogard
Filmografia
 AKTOR (8)
1997
Szczęśliwego Nowego Jorku
klient z sekatorem
1980
Wizja lokalna 1901
nauczyciel Gardo
1979
Aria dla atlety
brat Abs
1979
Wolne chwile
Mikołaj
1978
Zielona ziemia
Leon Piecuch
1978
Bilet powrotny
gość na weselu Antoniny i Pierre'a
1977
Kochaj albo rzuć
Zenek, mąż Ani
1974
Nie ma mocnych
Zenek, jej narzeczony
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll