PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Atemborski

Andrzej Atemborski
URODZONY: 15 maj 1940, Warszawa
ZMARŁ: 14 wrzesień 1994 w wieku 54 lat, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (37)
1986
Myśmy obroną i my siłą twoją
Zdjęcia
1985
Drobiazg
Zdjęcia
1985
Kontakty
Zdjęcia
1984
Czy musiał zginąć?
Zdjęcia
1984
Gdzie piasek bielszy od śniegu
Zdjęcia
1984
Przyjaźń 84
Zdjęcia
1984
Zwyczajny każdy dzień
Zdjęcia
1984
Żołnierski tryptyk
Zdjęcia
1984
Godni wiedeńskiej wiktorii
Zdjęcia
1984
Natarcie
Zdjęcia
1983
Kołobrzeski lipiec
Zdjęcia
1983
Pierwsza.Warszawska, kościuszki
Zdjęcia
1983
Uskrzydlona piechota
Zdjęcia
1982
Gdy ważą się losy narodu
Zdjęcia
1982
Polski jesteśmy warci
Zdjęcia
1982
Wszystkie pory roku
Zdjęcia
1981
Ja obywatel...
Zdjęcia
1981
Natarcie kompanii w terenie lesisto-bagnistym
Zdjęcia
1980
Czas przeszły niezapomniany
Zdjęcia
1980
W saperskim trudzie
Zdjęcia
1979
Być ptakiem
Asystent operatora
1979
Na hasło ratunek
Zdjęcia
1978
Droga w kosmos
Zdjęcia
1978
Mirosław Hermaszewski
Zdjęcia
1978
Ppłk Zenon Janowski
Zdjęcia
1978
Rośliny strączkowe
Zdjęcia
1978
Soja
Zdjęcia
1978
Wita was Polska
Współpraca operatorska
1978
Zenon Jankowski
Zdjęcia
1978
Żołnierski rapsod
Zdjęcia
1977
Instytut Hodowli Aklimatyzacji Roślin
Zdjęcia
1977
Operacja guza przysadki mózgowej
Zdjęcia
1977
Twardówkowa rekonstrukcja kąta przesączania
Zdjęcia
1977
Wszczepianie soczewek wewnatrzgałkowych
Zdjęcia
1977
Zastosowanie szwów Juvara w prostaktomii
Zdjęcia
1975
Dowódca w walce w osiedlu
Zdjęcia
1975
Miasto najstarse
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (4)
1981
U nas w marszu i na postoju
Współpraca
1980
Organizacja i prowadzenie rozpoznania
Współpraca
1980
Są wśród nas
Współpraca
1978
My z błękitnych szeregów OHP
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll