PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Sadowski

Andrzej Sadowski
URODZONY: 25 czerwiec 1925, Lwów
ZMARŁ: 09 czerwiec 2009 w wieku 83 lat, Warszawa
Filmografia
 DŹWIĘK (16)
2009
Stół...
Dźwięk
2004
Nigdy tego nie zapomnę
Dźwięk
2003
Historia pewnego życia
Dźwięk
2003
Labirynt Krystiana Lupy
Dźwięk
2002
Wygrać możesz, przegrać musisz...
Dźwięk
2000
Przy torze kolejowym
Dźwięk
1992
Inny dom
Dźwięk
1989
Goryl, czyli ostatnie zadanie...
Imitator dźwięku
1988
Spadek
Imitator dźwięku
1988
Czas Gdyni
Dźwięk
1988
Byłem niemieckim generałem
Opracowanie dźwięku
1985
Bariery
Imitator dźwięku
1985
Niedotykalni
Dźwięk
1985
Ganga
Dźwięk
1984
Nie żałujcie jej bursztynu
Dźwięk
1984
Jasna Góra Annapurna
Dźwięk
 SCENOGRAFIA (3)
1967
Zmartwychwstanie Offlanda (TV)
Kostiumy
1967
Człowiek, który zdemoralizował Hadleyburg (TV)
Kostiumy
1967
Komedia z pomyłek
Kostiumy
 MUZYKA (2)
1984
Syndrom obozowy
Muzyka
1978
Przemysłowy Instytut Elektroniki - 78
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll