PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Witold Jabłoński

Witold Jabłoński
URODZONY: 22 lipiec 1926
ZMARŁ: 17 luty 2000 w wieku 73 lat, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (15)
1984
Poczta przetrwania
Zdjęcia
1974
Cztery dni w Finlandii
Zdjęcia
1974
Sojusz w imię pokoju
Zdjęcia
1973
Bushaski
Zdjęcia
1973
Rzetelny trud
Zdjęcia
1972
Saga rodu z...
Zdjęcia
1971
Chłopska droga
Zdjęcia
1971
Sam wśród ptaków
Zdjęcia
1971
Troska i pieśń
Zdjęcia
1970
Wyprzedaż
Zdjęcia
1968
Krzysztof Penderecki
Zdjęcia
1967
Pomnik
Zdjęcia
1966
Wyścig
Współpraca operatorska
1959
Jazz camping
Współpraca operatorska
1958
Pożary
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (2)
1971
Jak zdobyto Moskwę i Stalingrad
Współpraca
1966
Puławy, godzina zero
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll