PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Shawn Levy

Shawn Levy
URODZONY: 15 lipiec 1968
Filmografia
 PRODUKCJA (12)
2018
Mroczne umysły
Producent
2016
Dlaczego on?
Producent
2014
Noc w muzeum: Tajemnica grobowca
Producent
2013
The Spectacular Now
Producent
2012
Straż sąsiedzka
Producent
2011
Giganci ze stali
Producent
2010
Nocna randka
Producent
2009
Noc w muzeum 2
Producent
2008
Co się zdarzyło w Las Vegas
Producent
2008
Rocker
Producent
2006
Noc w muzeum
Producent
2006
Noc w muzeum
Producent
 PION REŻYSERSKI (11)
2021
Free Guy
Reżyser
2014
Noc w muzeum: Tajemnica grobowca
Reżyser
2013
Stażyści
Reżyser
2011
Giganci ze stali
Reżyser
2010
Nocna randka
Reżyser
2009
Noc w muzeum 2
Reżyser
2006
Noc w muzeum
Reżyser
2006
Różowa Pantera
Reżyser
2006
Noc w muzeum
Reżyser
2003
Fałszywa dwunastka
Reżyser
2003
Nowożeńcy
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll