PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marek Cichucki

Marek Cichucki
URODZONY: 22 wrzesień 1961, Suwałki
Filmografia
 AKTOR (16)
2010
Wenecja
Rotmistrz
2008
Słodko
2007
U Pana Boga w ogródku
strażak
2001
Reich
"Jogi", człowiek "Wieśka"
2000
Słońce za drzwiami
1997
Księga wielkich życzeń
Marek, chłopak Zuzanny)
1995
Awantura o Basię
Michaś, służący Olszowskiego
1995
Doktor Semmelweis
student Kleina
1993
Człowiek z...
1992
Wielka wsypa
więzień zamawiający "O dwóch takich, co ukradli księżyc"
1991
Dziecko szczęścia
Wacek
1989
Kraj świata
mężczyzna stający w kolejce po paszport
1988
Pomiędzy wilki
Kelner w kantynie
1985
Spowiedź dziecięcia wieku
Oktaw
1984
Kuracja
1982
Janko muzykant
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll